29 Şubat 2012 Çarşamba

Yaşam Kaynaklarım

Kapluşlarım:En üstteki küçük olan benim,diğer ikisi Burcunun.Şimdi bizde misafirler.
Her sabah onlarla konuşuyorum ve besliyorum



Balkonumu kapatarak yemek odası haline çevirdik.Orada oturuyor, yemek yiyor, sohbet ediyor ve bakınıyoruz.Çiçeklerimle balkonu paylaşıyoruz.


Geçen gün sandık sepet karıştırırken annemden kalan nevresimlik kumaşı buldum, hemen dikeyim istedim ve uygulamaya geçtim.Kırkyamalık kumaşlarımla da süsledim.İki tane portakal rengi, iki tane de kendi kumaşından yastık kılıfı diktim ,asortik krep'i örtüyorum.

Burcu'nun bana hediyesi.

Bugün güzel günlerden biri, kızlarım torunlarım yanımızda çok mutluyuz.onlar gidince yine yalnız kalacağız.  Ozaman da dernek işleriyle  uğraşacağım.Bu dönem hem Emekli Öğretmenler Derneği, hemde Büyükçekmece Çevre Koruma Derneği yönetim kuruluna seçildim.Artık o işlerle uğraşacağım. Boş kalan zamanlarda koro,kırkyama ve takı ile uğraşacağım inşallah .

7 yorum:

  1. Kapalı balkon ayrıca sigara içme alanımız, eklemek istedim:O)

    YanıtlaSil
  2. Balkon-odan çok şirin olmuş ta, yükseklerdeki o saksıları nasıl suluyorsun merak ettiiim :)
    Kırkyama güzel bir uğraş değil mi, ama beni aşıyor, özen ve sabır gerektiriyor, ben aplike yapmayı seviyorum parça pinçiklerle :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Banuca,yüksekteki çiçeği daha yeni astım ama sulaması gerçekten zor.Torun 1.90 maşallah,geldiği gibi ona sulatıyorum o yokken kendim çıkıyorum ama inmek için eşimden yardım alıyorum.
    Kırkyama gerçekten çok ugraşmalı ama seviyorum.Ama senin işlerine de bayılıyorum.Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel nevresim rengi :))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler yağmurun dünyası.Evde vardı ben de ona renk kattım.Ama sıcak ve canlı renkleri severim.

    YanıtlaSil
  6. Balkonların kullanılır yaşam alanlarına dönmesi çok güzel. Çiçeklerinize bayıldım :) Nevresim takımınız cıvıl cıvıl olmuş, ellerinize saglık..

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler Aslı,balkonu kapatınca orayı yemek odası, oturma odası olarak kullanmaya başladık.İyide oldu ,içerleri dağılmıyor,çiçeklerimde orada, evimin en sevdiğim köşesi,selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil