9 Kasım 2012 Cuma

Şükür kavuştuk.

Merhaba arkadaşlar.uzun bir aradan sonra yine yazmaya başladığım için çok mutluyum.birşeyler yapıp başlayayım derken 9 kasıma gelmişiz.Ekim ayı ile birlikte el işi çalışmalarıma başladım.inşallah şimden sonra sizlerle paylaşacağım. Ben kırkyama sevdalısıyım herhalde başka iş yapamıyorum.Belkide evde çok kumaşımın olmasındandır.Bu yıl elde kırkyama kursuna gidiyorum.5yıl makinede kırkyamaya gitmiştim.elde zor gelip arasıra makineye kaçsamda yinede kursa devam edeceğim.1.ci örtü kendi dizaynım ,kalan kumaşlardan bir bohça veya masa örtüsü olarak kullanabilinir bir örtü.2.ranır,elde ve makinede çalışılmış yorganlanmış bir çalışma.





4 yorum:

  1. Runner yapmayı ben de çok istiyorum ama beceremem diye korkuyorum.. Sizinki çok hoş olmuş güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  2. İkisi de süper olmuş, hangisi benim ..? :))

    YanıtlaSil
  3. Kırkyamanın aplike uygulamalı olanlarını çok seviyorum, parçalarla oynamak zevkli değil mi :) Ama sabır ve özen istiyor, onlar da ben de bulunmuyor, bak seninkiler ne güzel olmuş, emeğine sağlıııık :)
    Asortikcim, bence heeeepsi senindir :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Hobi Cafe,teşekkür ederim,ama sizde yapabilirsiniz.Çok zor değil. Asortikçiğim şimdilik paylaşım yapılmadı. Sevgili Banuca,senin yaptıklarını görünce kendimi tembel hissediyorum.sizde çok güzel işler yapıyorsunuz.Size kolay gelsin selamlar.

    YanıtlaSil