11 Kasım 2012 Pazar

Bugünkü çalışmalarım.

Evdeki kumaşlarımı azaltmak istiyorum.Sandık ,sepet,kutu ne varsa içi kumaş dolu.Çizgili dokuma kumaşları deniz havlusu olarakta kullanılıyor galiba ama ben onlardan mutfak önlüğü yaptım bana göre güzel oldular.Tabii yapınca bir tane ile kalmıyorum,bıkana kadar dikiyorum.En alttaki torbalarda hediye torbası. Yılbaşı hazırlıklarına başladım .Evde kalan şifonlardan ve tüllerden dikiyorum içine hediyeyi koyuyorum.  



Önlük mankenim Mutfak camı  Burcu.Mankenlik karşılığı bir önlük aldı.Bir tanede Asortik krebe yolladım.Şimdi sırada hediye torbaları var.Onlarda paylaşılacak.

9 yorum:

  1. Çiçekli önlük de güzelmiş :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bloğunuza yeni geldim.Önlükler harika olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. MERHABALAR SIRAYA BEN DEMİ KATILSAM :) HARİKA OLMUŞLAR CEP VE YAKADAKİ PÜSKÜLLERE BAYILDIM...SİZİ İZLİYORUM.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nuray inçak,ve mutluluklar sokağı.bloğuma hoş geldiniz.Zaman zaman yazmaya çalışıyorum yaptıklarımı sizlere sergiliyorum .beğenilincede mutlu oluyorum.önlüğün cebindeki püskülleri atmaya kıyamadım onlarıda kullandım dikerken.benim canım sıkıldıkça makinenin başına oturuyorum ve dikişle avunuyorum.Asortikçiğim çiçekli önlüğün takımı ekmekliğide var. onu daha resimleyemedim.

    YanıtlaSil
  5. Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşlar izlemeye aldım mutlu bir hafta dilerim..

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler Hanife. Mutlu ve sağlıklı günler dileğiyle sevgiler.

    Sevgili mutluluklar sokağı ,Asortik krep ve mutfak camı Burcu benim kızlarım. onun için onlar sıradalar. Sizde kızım olursanız sıraya girebilirsiniz.tabii onlar izin verirmi. onlar bile sırada bazen çekişiyorlar.şaka tabii.selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Sen var yaaa gerçekten Hamarat kontes siiiin... Benim dolapta kumaş dolu amaaaa, bakıp bakıp kapatıyorum, dikiş ilham perisi sende takılıp kalmış meğerseeem :))

    YanıtlaSil