28 Nisan 2012 Cumartesi

Kars gezisi

Uzun zamandır yazamıyordum,El işi de yapamıyorum.2 yıldır devam ettiğim koro Kars Kafkas Üniversitesinden davet almıştı. konser vermek için Kars'a gittik .Kars'ı,Sarıkamışı,Ani Harabelerini gezdik ve perşembe günü döndük. Kars güzeldi.Havada güzeldi. Çok güzel bir gezi oldu.

4 yorum:

  1. Hep gidip görmek istediğim yerlerden birisidir Kars..Ne iyi yapmışsınız..

    Memleketimizin her yeri ayrı güzel..
    esenlikler dilerim..

    YanıtlaSil
  2. İşte budur arkadaşım.Babacığım orada;Tank Taburunda görevli iken;Ani Harabelerinin karşısında;askeri lojmanda karlı buzlu bir kış günü Dünyaya gelmişim:İyi ki de gelmişim:EN BÜYÜK KARS,başka büyük yok:Sanırım Büyükçekmece de oturuyorsunuz:Eğer öyleyse AlbatroS koyunda baba yadigari bir yazlığımız var:Görüşmek dileğiyle Sevgiler gönderiyorun

    YanıtlaSil
  3. sevgili ESMİR,BEN YURDUMUN HER YERİNİ MERAK EDİYORUM ve elime fırsat geçincede hemen değerlendiriyorum.Kars'tan gelince Balkan ülkelerine gittim .sonra günü birlik kırklareli,sonra 10 günlük Alanya,dünde Demirköy iğneada gezimiz vardı bugün dinleniyorum.teşekkürler ,selam ve sevgiler.
    Nilgünden gülücükler,İyiki Karsta doğmuşsunuz.Kars ve insanları çok güzel.Büyükçekmece Albatrosun az üstünde oturuyorum.gelirseniz beklerim.beni çevre derneğinde veya öğretmen evinde bulabilirsiniz.selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil